Forum
Forum Strona GłównaRadio toksportOpinie, uwagi, sugestie ... Pytanie o ramówkę
Przeglądałem właśnie ramówkę i nie zauważyłem zapowiedzi transmisji z żadnych konkretnych wydarzeń sportowych.
Czy radio TokSport będzie przeprowadzało transmisję z meczów ekstraklasy i 1 ligi piłki nożnej lub żużlowej Ekstraligi?
Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam.
Czy radio TokSport będzie przeprowadzało transmisję z meczów ekstraklasy i 1 ligi piłki nożnej lub żużlowej Ekstraligi?
Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam.
Będą relacje. Np dziś będą relacjonowane pierwsze mecze ekstraklasy i mecz polskich siatkarek. Nie ma tego w ramówce, ale ramówka będzie schodziła na dalszy plan, gdy w świecie sportu będzie działo się coś ważnego.
czyli możemy liczyć na coś w stylu legendarnego juz Studia S-13??
Planujecie coś dawać na nockę, np. NBA czy NHL (o MLB czy NFL nie wspominam nawet :))?
Takie relacje w przyszłości będą przygotowywane, aczkolwiek to przyjdzie dopiero z czasem i rozwojem naszego radia
Bedą jakies studia podsumowujące kolejkę ekstraklasy? Np jakaś godzinna debata w niedziele godz 21? Moglibyście zapraszać co tydzień jakaś znaną twarz z klubów extraklasy, omawiać problemy danego klubu, wizje na przyszłość itd. Rownież w czwartek wieczorem można by pomyśleć o podobnej debacie i zapowiedzią najbliżej kolejki..? W temacie "sugestie" ,więc jade po bandzie:)
Aha i czy przewiduje redakcja jakieś mini info o 1 lidze?
Aha i czy przewiduje redakcja jakieś mini info o 1 lidze?
Witam :)
Mam takie pytanie czy będziecie transmitować mecz Juventus FC - Real Madryt ? Dzisiaj się rozpoczyna o godzinie 22:30.
Teraz taka moja sugestia...
Byłbym za wprowadzeniem rangi Administrator, Redaktor, Moderator itp. W tedy będzie łatwiej odróżnić np. Redaktora. Oraz możecie włączyć licznik postów. Ja nie pisze dla liczby ale dla jakości. Ale z czasami warto spojrzeć ile się już naskrobało xD.
Pozdrawiam :)
Mam takie pytanie czy będziecie transmitować mecz Juventus FC - Real Madryt ? Dzisiaj się rozpoczyna o godzinie 22:30.
Teraz taka moja sugestia...
Byłbym za wprowadzeniem rangi Administrator, Redaktor, Moderator itp. W tedy będzie łatwiej odróżnić np. Redaktora. Oraz możecie włączyć licznik postów. Ja nie pisze dla liczby ale dla jakości. Ale z czasami warto spojrzeć ile się już naskrobało xD.
Pozdrawiam :)
Jeśli chodzi o ekstraklase to podsumowanie jest w poniedziałek od 10 rano. To będzie porządna analiza wszystkich meczów która potrwa 3 lub 4 godziny. Zapowiedź ekstraklasy jest co piątek o 11 i trwa godzinę. A jeśli chodzi o pierwszą ligę to jej podsumowanie będzie w paśmie wieczornym
Kurcze to z 1 strony super opcja, ale z 2 str większość ludzi jest w pracy i nie mają dostępu do sieci. W takiej sytuacji czy przewidujecie jakieś powtórki w godzinach wieczornych?
Postawcie na coś innego niż piłka nożna bo teraz póki co czały czas mówicie o niej ;/... trwają MŚ w pływaniu, niedługo zaczną się MŚ w lekkiej atletyce... mam nadzieje, że będzie wspominać o indywidualnych dyscyplinach.
--
egzotyczny sport to.... także SPORT :)
@Arek:
Piłka nożna jest mimo wszystko obok żużla i śiatkówki najpopularniejszą dyscyplina sportową w naszym kraju, dlatego zrozumiałe
jest to, że na antenie radia TokSport tyle się o niej mówi (tym bardziej, że mecze Ekstraklasy nie są dostępne w otwartej telewizji).
Co do MŚ w pływaniu i lekkiej atletyce to jestem przekonany, że redakcja o nich nie zapomni.
Piłka nożna jest mimo wszystko obok żużla i śiatkówki najpopularniejszą dyscyplina sportową w naszym kraju, dlatego zrozumiałe
jest to, że na antenie radia TokSport tyle się o niej mówi (tym bardziej, że mecze Ekstraklasy nie są dostępne w otwartej telewizji).
Co do MŚ w pływaniu i lekkiej atletyce to jestem przekonany, że redakcja o nich nie zapomni.
No oczywiście, że o najpopularniejszych dyscyplinach powinno się mówić najwięcej, ale jeżeli jest to radio sportowe, które nadaje 17 godzin dziennie na żywo :) to chyba może też zmieścić gdzieś propagowanie 'mniejszych' sportów :)
--
mecz liga polskie i boska liga polskie 4 liga
--
krzysiu pisze
krzysiu pisze
Właśnie przydałyby się jakieś "mniej znaczące" sporty, np. właśnie dzisiaj kończy się Euro Liga Beach Soccera we Francji, a Polska przedwczoraj zdążyła ograć świetnych Francuzów prowadzonych przez Erica Cantonę i wywalczyła awans do finałów w Portugalii (20-23 sierpnia).
A będą w ramówce jakieś tematyczne magazyny np: o koszykówce,siatkówce,lekkoatletyce czy wszystko będzie rzucone do jednej beczki ??
Po serwisie o 13:20 w poniedziałek, środę i piątek jest magazyn koszykarski, a we wtorki i czwartki o tej samej godzinie magazyn siatkarski. Poza tym gdy będą mecze naszej kadry również na pewno będziemy je relacjonować i wtedy też więcej mówić o danym sporcie.
a sporty indywidualne ? ;>
--
Cholera co tu dużo mówić... już od dawna mówiłem znajomym, że bardzo brakuje mi takiego radia. Skoro TokFM daje radę to przecież radio sportowe tym bardziej powinno sobie poradzić - na świecie nie brak codziennych meczów i turniejów.
Co do ramówki... Wiem, że trudno jest na dzisiejszy dzień wpisać w ramówce "o godz. 16.00 mecz taki a taki" bo raczej strasznie "usztywniłoby" to radio. Wolałbym krótkie łączenia się z komentującymi osobami. Mimo wszystko fajnie by było gdybyście w ramówce wrzucali (pod linkiem np) mecze, turnieje, wydarzenia z których będą prowadzone bezpośrednie relacje.
Pytań i sugestii miałbym jeszcze bez liku, więc pozostawię sobie więcej na później ;) Póki co życzę Wam cierpliwości i wytrwałości, byście wytrwali jak najdłużej i szybko się rozwijali.
Co do ramówki... Wiem, że trudno jest na dzisiejszy dzień wpisać w ramówce "o godz. 16.00 mecz taki a taki" bo raczej strasznie "usztywniłoby" to radio. Wolałbym krótkie łączenia się z komentującymi osobami. Mimo wszystko fajnie by było gdybyście w ramówce wrzucali (pod linkiem np) mecze, turnieje, wydarzenia z których będą prowadzone bezpośrednie relacje.
Pytań i sugestii miałbym jeszcze bez liku, więc pozostawię sobie więcej na później ;) Póki co życzę Wam cierpliwości i wytrwałości, byście wytrwali jak najdłużej i szybko się rozwijali.
Bedzie dzis transmisja z GP na zuzlu? oraz czy beda transmisje z lig zagranicznych np. z ligi angielskiej, wloskiej itp?
Wiem,że radio stopniowo będzie powiększać relacje z różnych dyscyplin,ale chciałbym zasugerować i zaproponować relacje z meczy hokejowych PLH, właśnie za miesiąc wystartuje liga.Ta dyscyplina w Polsce jest mało zauważalna przez media a jest jedną z bardziej emocjonujących,co ja będę wam teraz tłumaczył,wystarczy być na jednym meczu i każdy się "zarazi" a kibiców hokeja jest w Polsce sporo,na mecze chodzi nawet po 3 do 4 tys.a w finale ligi bywało i po 6 tys. pozdrawiam
szkoda że tak ciekawe programy jak przegląd prasy , topBuk albo to o sporcie w tv są tak rano. Moim zdaniem te dwa ostatnie powinny by też po południu lub wieczorem np. codziennie o 22:00
--
www.FCB24h.pl Newsy , Felietony , wszystkie mecze Barcelony na żywo
www.FCB24h.pl Newsy , Felietony , wszystkie mecze Barcelony na żywo
No wlasnie, nie wiem czy szanowna redakcja w trakcie szkoly czy studiów nie straci słuchaczy. Wszak naprawde niekazdy dysponuje dostepem do netu w pracy.
Jak dla mnie: Fajna sprawa z podsumowaniem ligi w niedziele ok 20-21.
Zapowiedz Pucharów ( LM, LE) we wtorki, srody od 18
PS no wiadomo, ze przeglądu prasy sie nie da zrobić wieczorem. I nad tym bardzo ubolewam. :(
Jak dla mnie: Fajna sprawa z podsumowaniem ligi w niedziele ok 20-21.
Zapowiedz Pucharów ( LM, LE) we wtorki, srody od 18
PS no wiadomo, ze przeglądu prasy sie nie da zrobić wieczorem. I nad tym bardzo ubolewam. :(
Według mnie magazyny siatkarskie i koszykarskie powinny być wieczorem w porze by każdy mógł je posłuchać np: o 22:40
Co do przeglądu prasy to w telewizji w serwisach robią przegląd jutrzejszej prasy - tylko szkoda że nie da rady tego zrobić Tok Sport.
Przy okazji sugerowałbym wprowadzenie następnych magazynów dla najbardziej popuklarnych dyscyplin :
- Formuły 1 (może być w wersji godzinnej) w soboty i niedziele
- Lekkoatletyki (królowej sportu) raz w tygodniu np: w piątek za magazyn koszykarski
- magazyn kolarski (np: teraz w czasie Tour de Pologne)
- magazyn pływacki
- magazyn sportów motorowych
Co do przeglądu prasy to w telewizji w serwisach robią przegląd jutrzejszej prasy - tylko szkoda że nie da rady tego zrobić Tok Sport.
Przy okazji sugerowałbym wprowadzenie następnych magazynów dla najbardziej popuklarnych dyscyplin :
- Formuły 1 (może być w wersji godzinnej) w soboty i niedziele
- Lekkoatletyki (królowej sportu) raz w tygodniu np: w piątek za magazyn koszykarski
- magazyn kolarski (np: teraz w czasie Tour de Pologne)
- magazyn pływacki
- magazyn sportów motorowych
Jest już serwis o sportach motoryzacyjnych aktualnie w strefie kibica, a jeśli chodzi o następne to będziemy się starali wprowadzać z biegiem czasu kolejne magazyny. Z tego co mi wiadomo to na razie jeśli chodzi o F1 to będzie podczas weekendów w których będą wyścigi,
Wszystko fajnie. tylko czy nie można tego wrzcić w jakiś sposób na stronę z ramówką? Człowiek nie ma pojęcia jakie dyscypliny sportu o jakiej godzinie są poruszane
A tak to przynajmniej byłoby wiadomo. Tymczasem mamy zaledwie kilka programów w ramówce.
ja bym zaproponował wywiady ze znanymi osobami ze świata sportu. Póki co słyszałem wywiad z Adamkiem i to na dodatek przeprowadzony przez telefon. Wierzę, że w z rozwojem radia będą takowe wywiady :)