Forum
Forum Strona GłównaPozostałeHyde Park Skoki Narciarskie- Nowy system punktacji?????
Po ostatnich zawodach na mamucie mam mieszane uczucia co do nowego systemu punktacji!!! jak to mozliwe ze chlopak skacze 210m. i zajmuje 17 miejsce po pierwszej serii??? a pozniej skacze niemiec 186.5 i zajmuje 4miejsce.
co o tym myslicie????
co o tym myslicie????
--
przepraszam za styl i bledy!!!!
pomysł jest dobry ale niedoskonały. Myślę, że belki startowej nie powinni ruszać. Za wiatr rzeczywiście trafna myśl ale nie tak duże skoki punktowe
--
Bez sportu nie ma życia!
Bez sportu nie ma życia!
wlasnie mowia ze chca warunkow takich samych dla wszystkich, ale przeciez gdy obnizaja belke spada predkosc na progu!!!
pozatym slabsi skoczkowie niebeda mieli szans na dobre miejsce bo beda im odejmowane punkty za to ze skakali z wyzszej belki!!!!
pozatym slabsi skoczkowie niebeda mieli szans na dobre miejsce bo beda im odejmowane punkty za to ze skakali z wyzszej belki!!!!
--
Jak dla mnie to odejmowanie za wiatr jest bez sensu,bo jestes w formie skoczysz troche krócej żeby sie nie zabić a ci odejmą sporo,a dzięki belce nei będzie restartowania serii:D
--
$Łokea&
$Łokea&
ale warunki niebeda rowne dla wszystkich!!!!!! bo obnizona belka tez jest ta zmienna!!!!
--