Forum
Forum Strona GłównaPozostałeHyde Park Kowalczyk
Ludzie Justyna ma Złoto w końcu jest sie z czego cieszyć,oczywiście z innych medali też ale w końcu ktoś oprócz Fortuny jest polskim mistrzem olimpijskim :PP
--
$Łokea&
$Łokea&
Z CAŁYM SZACUNKIEM DO JUSTYNY!!!!
czuje niedosyt poskie media zbyt szybko postawiły ja na zwycieskiej pozycji we wszystkich olimpijskich biegach, i pewnie dlatego wiekszosc kibicow czuje to samo co ja TYLKO JEDEN ZŁOTY MEDAL po tych wszystkich jakze kszepiacych wypowiedfziach dzienikarzy , trenerow i samej Justyny???
aha i jeszcze ta afera z astma??? dlaczego powiedziala o tym dopiero na olimpiadzie???
czuje niedosyt poskie media zbyt szybko postawiły ja na zwycieskiej pozycji we wszystkich olimpijskich biegach, i pewnie dlatego wiekszosc kibicow czuje to samo co ja TYLKO JEDEN ZŁOTY MEDAL po tych wszystkich jakze kszepiacych wypowiedfziach dzienikarzy , trenerow i samej Justyny???
aha i jeszcze ta afera z astma??? dlaczego powiedziala o tym dopiero na olimpiadzie???
--
przepraszam za styl i bledy!!!!
przepraszam za styl i bledy!!!!
Poruszyła problem astmy dlatego że nie mogła dogonić Bjoergen, a sama kiedyś była zdyskwalifikowana na kilka miesięcy bo w lekach, które brała były niedozwolone środki.
A w Vancouver pokazała się z bardzo dobrej strony ale nawet sama przyznaje, że jest parę elementów, które mogłaby poprawić...
Teraz życzę jej żeby zdobyła Puchar Świata i odpoczeła w końcu!
A w Vancouver pokazała się z bardzo dobrej strony ale nawet sama przyznaje, że jest parę elementów, które mogłaby poprawić...
Teraz życzę jej żeby zdobyła Puchar Świata i odpoczeła w końcu!
--
Bez sportu nie ma życia!
Bez sportu nie ma życia!