Forum
Forum Strona GłównaDyscypliny sportowePiłka Nożna Awantura w Kopenhadze
Jestem zażenowany felietonem Piotra Żelaznego. Wykluczyć Legię za rzucanie racami przez kibiców Brondby, no brawo! To tak jakby zwolnić Żelaznego z Dziennika za błędy ortograficzne w tekście autorstwa Artura Szczepanika. Nie był gość w Kopenhadze a wymadrza sie... Legia to jedyny klub w Polsce ktory wypowiedzial walke chuliganom - w nagrode wyrzucmy ich z pucharow! Pan Piotr ma niestety mentalnosc kibola, ktory krzyczy co mecz: ITI patataj! Proszę o wiecej obiektywizmu i... rozsadku.
Polecm tekst Darka Wołowskiego http://sport.interia.pl/felietony/wolowski/news/wolowski-kibol-bezkarny-wrog-publiczny,1346836
Polecm tekst Darka Wołowskiego http://sport.interia.pl/felietony/wolowski/news/wolowski-kibol-bezkarny-wrog-publiczny,1346836
I tak dobrze że Legia żadnej kary za te wybryki pseudokibiców nie otrzyma od UEFA.Te nowe przepisy które zaczeły obowiązywać są według mnie światełkiem w tunelu na to aby wreszcie zapanował spokój na stadionach.
Leiga nie dostała żadnej kary, bo dostać nie mogła. Co do wydarzeń w Kopenhadze to niezłe brednie wypisują dziennikarze. Byłem na miejscu, miałem bilet, nie jestem huliganem, nie mam zakazu stadionowego i to co przeczytałem po wszystkim w Polsce wywołało pianę na moich ustach.
Aresztowanych zostało 5 (pięciu) kibiców Legii. Tych ponoć aresztowanych 150 to totalna bajka. grupa około 150 osób została prewencyjnie zatrzymana z powodu obawy, że może dojść do zamieszek z kibicami miejscowymi, ale Ci ludzie nic nie robili poza tym że byli pod stadionem. W polsce oczywiście podchwycono temat i pisano o Zorganizowanych grupach bandytów. Brawo.
Aresztowanych zostało 5 (pięciu) kibiców Legii. Tych ponoć aresztowanych 150 to totalna bajka. grupa około 150 osób została prewencyjnie zatrzymana z powodu obawy, że może dojść do zamieszek z kibicami miejscowymi, ale Ci ludzie nic nie robili poza tym że byli pod stadionem. W polsce oczywiście podchwycono temat i pisano o Zorganizowanych grupach bandytów. Brawo.