Forum
Forum Strona GłównaPozostałeHyde Park Dokończ historyjkę...
(dodajemy 5 słów)
Pewnego razu w Lidze Mistrzów...
Pewnego razu w Lidze Mistrzów...
jakimś cudem pojawił się polski zespół
(hahahaha) oczywiście tworzony przez zagraniczne osoby
--
egzotyczny sport to.... także SPORT :)
Miejscem gdzie będą mogli rozgrywać swoje mecze jest....
Sosnowiec;)
i takim to sposobem Sosnowiec, stał się naszym polskim Wembley:))
Jednak wróćmy do historyjki:
Podczas losowania grup LM, ktore nieoczekiwanie odbyło się w siedzibie PZPN na miodowej....
Jednak wróćmy do historyjki:
Podczas losowania grup LM, ktore nieoczekiwanie odbyło się w siedzibie PZPN na miodowej....
Pewnego razu w Lidze Mistrzów jakimś cudem pojawił się polski zespół oczywiście tworzony przez zagraniczne osoby. Miejscem gdzie będą mogli rozgrywać swoje mecze jest Sosnowiec i takim to sposobem Sosnowiec, stał się naszym polskim Wembley:)) Tym zespołem sa Ogórki Kiszewo...
(Zasady to zasady! MAXYMALNIE 5 SŁÓW I prosżę doklejajcie swoje do poprzedniej wiadomosci)
(Zasady to zasady! MAXYMALNIE 5 SŁÓW I prosżę doklejajcie swoje do poprzedniej wiadomosci)
Pewnego razu w Lidze Mistrzów jakimś cudem pojawił się polski zespół oczywiście tworzony przez zagraniczne osoby. Miejscem gdzie będą mogli rozgrywać swoje mecze jest Sosnowiec i takim to sposobem Sosnowiec, stał się naszym polskim Wembley:)) Tym zespołem sa Ogórki Kiszewo, bramkarzem ekipy jest Maciej Szczęsny.
--
Pewnego razu w Lidze Mistrzów jakimś cudem pojawił się polski zespół oczywiście tworzony przez zagraniczne osoby. Miejscem gdzie będą mogli rozgrywać swoje mecze jest Sosnowiec i takim to sposobem Sosnowiec, stał się naszym polskim Wembley:)) Tym zespołem sa Ogórki Kiszewo, bramkarzem ekipy jest Maciej Szczęsny.Obrone tworzą: Tadek na prawej
Pewnego razu w Lidze Mistrzów jakimś cudem pojawił się polski zespół oczywiście tworzony przez zagraniczne osoby. Miejscem gdzie będą mogli rozgrywać swoje mecze jest Sosnowiec i takim to sposobem Sosnowiec, stał się naszym polskim Wembley:)) Tym zespołem sa Ogórki Kiszewo, bramkarzem ekipy jest Maciej Szczęsny.Obrone tworzą: Tadek na prawej, w środku Julek Kruszankin i Mariusz Jop...
A rezerwowym był Emmanuel Olisadebe...
I oczywiście na prawej pomocy Kamil Kosowski
Partnerem Olego w ataku był Podbrożny
Pewnego razu w Lidze Mistrzów jakimś cudem pojawił się polski zespół oczywiście tworzony przez zagraniczne osoby. Miejscem gdzie będą mogli rozgrywać swoje mecze jest Sosnowiec i takim to sposobem Sosnowiec, stał się naszym polskim Wembley:)) Tym zespołem sa Ogórki Kiszewo, bramkarzem ekipy jest Maciej Szczęsny.Obrone tworzą: Tadek na prawej, w środku Julek Kruszankin i Mariusz Jop.A rezerwowym był Emmanuel Olisadebe, oczywiście na prawej pomocy Kamil Kosowski. Partnerem Olego w ataku był Podbrożny. Na lewą obrone sprowadzono Roberto Carlosa...
--
sędziował ten mecz Howard Webb
--
sport sport i tylko sport :)
sport sport i tylko sport :)
Który nie podyktował karnego i...
--
$Łokea&
$Łokea&