Dokończ historyjkę... : Hyde Park - Radio TokSport
Operacja wykonana poprawnie.

Forum

Dokończ historyjkę...

Deco Posty: 7
(dodajemy 5 słów)

Pewnego razu w Lidze Mistrzów...
Sobota, 01 Sierpień 2009 (12:14)
Cantona Posty: 5
jakimś cudem pojawił się polski zespół
Sobota, 01 Sierpień 2009 (15:05)
Arek Posty: 14
(hahahaha) oczywiście tworzony przez zagraniczne osoby
--
egzotyczny sport to.... także SPORT :)
Sobota, 01 Sierpień 2009 (22:00)
Oberto Posty: 20
Miejscem gdzie będą mogli rozgrywać swoje mecze jest....
Sobota, 01 Sierpień 2009 (22:47)
admin Posty: 3
Sosnowiec;)
Sobota, 01 Sierpień 2009 (22:56)
Oberto Posty: 20
i takim to sposobem Sosnowiec, stał się naszym polskim Wembley:))

Jednak wróćmy do historyjki:
Podczas losowania grup LM, ktore nieoczekiwanie odbyło się w siedzibie PZPN na miodowej....
Sobota, 01 Sierpień 2009 (23:05)
Deco Posty: 7
Pewnego razu w Lidze Mistrzów jakimś cudem pojawił się polski zespół oczywiście tworzony przez zagraniczne osoby. Miejscem gdzie będą mogli rozgrywać swoje mecze jest Sosnowiec i takim to sposobem Sosnowiec, stał się naszym polskim Wembley:)) Tym zespołem sa Ogórki Kiszewo...

(Zasady to zasady! MAXYMALNIE 5 SŁÓW I prosżę doklejajcie swoje do poprzedniej wiadomosci)
Sobota, 01 Sierpień 2009 (23:16)
Pewnego razu w Lidze Mistrzów jakimś cudem pojawił się polski zespół oczywiście tworzony przez zagraniczne osoby. Miejscem gdzie będą mogli rozgrywać swoje mecze jest Sosnowiec i takim to sposobem Sosnowiec, stał się naszym polskim Wembley:)) Tym zespołem sa Ogórki Kiszewo, bramkarzem ekipy jest Maciej Szczęsny.
--
Niedziela, 02 Sierpień 2009 (12:38)
kacu102 Posty: 2
Pewnego razu w Lidze Mistrzów jakimś cudem pojawił się polski zespół oczywiście tworzony przez zagraniczne osoby. Miejscem gdzie będą mogli rozgrywać swoje mecze jest Sosnowiec i takim to sposobem Sosnowiec, stał się naszym polskim Wembley:)) Tym zespołem sa Ogórki Kiszewo, bramkarzem ekipy jest Maciej Szczęsny.Obrone tworzą: Tadek na prawej
Niedziela, 02 Sierpień 2009 (14:00)
Pewnego razu w Lidze Mistrzów jakimś cudem pojawił się polski zespół oczywiście tworzony przez zagraniczne osoby. Miejscem gdzie będą mogli rozgrywać swoje mecze jest Sosnowiec i takim to sposobem Sosnowiec, stał się naszym polskim Wembley:)) Tym zespołem sa Ogórki Kiszewo, bramkarzem ekipy jest Maciej Szczęsny.Obrone tworzą: Tadek na prawej, w środku Julek Kruszankin i Mariusz Jop...
Poniedziałek, 03 Sierpień 2009 (22:34)
Poland Posty: 7
A rezerwowym był Emmanuel Olisadebe...
Poniedziałek, 03 Sierpień 2009 (22:52)
rekrad Posty: 1
I oczywiście na prawej pomocy Kamil Kosowski
Wtorek, 04 Sierpień 2009 (12:53)
Partnerem Olego w ataku był Podbrożny
Wtorek, 04 Sierpień 2009 (20:12)
Pewnego razu w Lidze Mistrzów jakimś cudem pojawił się polski zespół oczywiście tworzony przez zagraniczne osoby. Miejscem gdzie będą mogli rozgrywać swoje mecze jest Sosnowiec i takim to sposobem Sosnowiec, stał się naszym polskim Wembley:)) Tym zespołem sa Ogórki Kiszewo, bramkarzem ekipy jest Maciej Szczęsny.Obrone tworzą: Tadek na prawej, w środku Julek Kruszankin i Mariusz Jop.A rezerwowym był Emmanuel Olisadebe, oczywiście na prawej pomocy Kamil Kosowski. Partnerem Olego w ataku był Podbrożny. Na lewą obrone sprowadzono Roberto Carlosa...
--
Środa, 05 Sierpień 2009 (12:01)
trs Posty: 30
sędziował ten mecz Howard Webb
--
sport sport i tylko sport :)
Wtorek, 11 Sierpień 2009 (21:38)
Łokieć Posty: 47
Który nie podyktował karnego i...
--
$Łokea&
Czwartek, 27 Sierpień 2009 (18:23)
Aby odpowiedzieć w tym temacie musisz być zalogowanym użytkownikiem.

Zaloguj się w serwisie »

Obserwuj radio sportowe TokSport na:

Partnerzy Radia TokSport: