Europejskie puchary 2009/2010 : Piłka Nożna - Radio TokSport
Operacja wykonana poprawnie.

Forum

Europejskie puchary 2009/2010

Oberto Posty: 20
Witam wszystkich!! Ponieważ, to nowa stronka, pozwoliłem sobie odrazu "na gorąco" założyć temat związany z wczorajszymi wydarzeniami w Europie.
Jak wiadomo, nasze kluby ze zmiennym szczęsciem rywalizowały w LE. Wbrew pozorom, najlepiej wypadły ekipy grające na wyjeździe. Jedynie Polonia nie dała rady i u siebie przegrała z holenderskim NAC Breda 0:1. Gwoli ścisłości Legia zremisowała w Kopenhadze 1:1, natomiast Lech rozgromił vicemistrza Norwegii FK Fredristad 6:1.
Jak oceniacie szanse awansu naszych 3 exportowych ekip? Jaki scenariusz przewidujecie w rewanżach?
Moim zdaniem Lech jest w następnej rundzie, Legię czeka bardzo cięzki bój i akurat na Legii pachnie mi dogrywką. Polonia... coż NAC chyba jednak poza zasięgiem Czarnych Koszul, jednak nic nie ryzykują, zagrają na luzie, może się uda.
PS Skandalem jest, ze zadna polska TV nie przeprowadziła relacji z conajmniej 2 meczów.
Piątek, 31 Lipiec 2009 (10:40)
leon Posty: 4
KOLEJORZ-jak zwykle nie dał plamy choć chyba miał najłatwiejszego rywala Legia-myślę że da radę choć gdyby nie Mucha-super bronił no a Poloni życzę szczęścia będzie jej bardzo potrzebne w rewanżu.To że niebyło żadnego meczu w tv to poprostu jakieś jaja-przestaje płacić abonament.Pozdr.
Piątek, 31 Lipiec 2009 (15:24)
Typujemy mecze rewanżowe:

Wersja optymistyczna:
Lech- Fredrikstad (2:0) 3:0
Legia - Broendby (2:0) 2:1
NAC - Polonia (0:1) 0:1 d:0:1 , hehe ale sie rozmarzyłem

Wersja realistyczna

Lech - Fredrikstad (0:0) 1:1 Norweg zagra z zębem, o honor a Lech raczej nie zagra super futbolu
Legia - Broendby (0:1) 1:2 Dunczycy udowodnią, ze są jednak duzo lepsi
NAC - Polonia (2:0) 4:0 Ponoć u siebie Breda jest piekielnie mocna..
Sobota, 01 Sierpień 2009 (23:09)
oskarsson Posty: 5
Do tego że nie zobaczymy naszych drużyn w eliminacjach to chyba niestety będziemy musieli się przyzwyczaić,Polsat wykupił prawa tylko na fazę grupową Ligi Europejskiej.Co do wyników to brawa dla Lecha który sobie zapewnil awans na szczebel wyżej.Legia ma duze szanse natomiast Polonia musi wznieść się na wyżyny swoich umiejętności żeby wygrać z holenderską drużyną.I tak dobrze że po blamażu Wisły jest szansa na dwie nasze drużyny w fazie grupowej Ligi Europejskiej.
Niedziela, 02 Sierpień 2009 (20:58)
happymen Posty: 69
Lech wchodzi to wiadomo!!!!

Legia wydaje sie mocna druzyna mysle ze nie daja sobie wyrwac jakby nie bylo korzystnego wyniku z Kopenhagi.

Polonia mam nadzieje ze daja rady i bedziemy mieli super niespodzianke. trzeba wierzyc:)
--
przepraszam za styl i bledy!!!!
Czwartek, 06 Sierpień 2009 (03:55)
trs Posty: 30
Szkoda jedynie ze Wisła musiała sie przedwcześnie pożegnać ale to już na własne życzenie.
--
sport sport i tylko sport :)
Środa, 12 Sierpień 2009 (01:53)
happymen Posty: 69
jak w ostatnim sezonie na placu boju w europejskich pucharach pozostaje Lech Poznan. Jak oceniacie jego szanse w nastepnej rundzie?
--
przepraszam za styl i bledy!!!!
Piątek, 14 Sierpień 2009 (02:50)
Jak wiadomo Lech Poznan w IV rundzie LE wylosował FC Brugge. Niecałego pkt zabraklo Kolejorzowi do rozstawienia (skandal ) ale to gadka na inny watek.
Powiem tak, FC Brugge to zaden kelner, ogorki itp, to zespol dojrzały, ograny na arenie Europy i napewno do rywala trzeba podejsć z szacunkiem. Liga belgijska nie ma co owiajac w bawelne ale jest silniejszą ligą od Polskiej.
Jednak patrzac na to co Lech gra w tym sezonie, mozna posiadać wiele optymizmu przed tym dwumeczem. Ja osobiscie stawiam na remis i wygrana Kolejorza.
Jesli zagraja na 100 % awansują choc to nie bedzie spacerek. Jesli pojawi się bufonizm, pycha, lekcewazenie Lech z hukiem odpadnie.
Piątek, 14 Sierpień 2009 (22:33)
Juz dziś o 20:30 piłkarze Lecha Poznan zagraja mecz o być albo niebyć w Europie. Rywalem bedzie belgijskie FC Brugge KV.
Wpisywać typy, opinie przedmeczowe.
Moj Typ: Lech Poznan- FC Brugge (1:0) 3:1 po bramkach Lewego, Rengifo oraz Stilica.
Co do składu napewno powroci Bosacki, trener wprowadził go już w meczu z Polonia na koncówke coprawda ale zawsze.
Kasprzik- Djurdjevic, Bosacki, Arboleda, Gancarczyk- Peszko, Injac, Bandrowski, Wilk- Stilic- Rengifo
Na zmiany w zaleznosci od wyniku wprowadziłbym Lewego (gdyby bedzie 0:1 lub 0:2) Ewentualnie dałbym szanse Golikowi i Chrapkowi.
Czwartek, 20 Sierpień 2009 (11:59)
Aby odpowiedzieć w tym temacie musisz być zalogowanym użytkownikiem.

Zaloguj się w serwisie »

Obserwuj radio sportowe TokSport na:

Partnerzy Radia TokSport: