Forum
Forum Strona GłównaDyscypliny sportoweFormuła 1 Co teraz będzie z Kubicą?
Cześć,
Jak myślicie jakie teraz są możliwe scenariusze dla Roberta Kubicy, mnie się wydaję że najbardziej prawdopodobne jest jego przejście do teamu Ferrari.
Jak myślicie jakie teraz są możliwe scenariusze dla Roberta Kubicy, mnie się wydaję że najbardziej prawdopodobne jest jego przejście do teamu Ferrari.
--
sport sport i tylko sport :)
niechcial bym Cie zalamywac!!! ale moim zdaniem jego przejscie do ferrari jest tak prawdopodobne jek transfer Messiego do Doclan Zabki!!!!
--
przepraszam za styl i bledy!!!!
niechcial bym Cie zalamywac!!! ale moim zdaniem jego przejscie do ferrari jest tak prawdopodobne jek transfer Messiego do Doclan Zabki!!!!
No ale przeciez Kubica nie zamyka ogona i wiele razy to pokazal wiec mysle, ze to moze wypalic a Ferrari mimo wszystko jakimis ludzmi musi zabezpieczyc sobie tyly.
--
rownie dobrze moga sciagnac Alonso albo zostawic Sumachera na nastepny sezon. a co do Roberta osiagniec w tym sezonie to jego miejsce w klasyfikacji generalnej mowi wszystko, chyba ze mam jakas inna tabele.....
--
Moim zdaniem najlepiej gdyby trafił do Renault i tam stworzył duet z Alonso. Po pierwsze ten team jest w jego zasięgu i prezentuje całkiem dobry poziom, a po drugie z Alonso dobrze się rozumie i mają dobry kontakt, więc to również ułatwiłoby współprace i dobrze wpłynęło na atmosferę w ekipie
[Post edytowany 1 raz, data edycji: Środa, 12 Sierpień 2009 (23:45) przez: Karol Jurga]
rownie dobrze moga sciagnac Alonso albo zostawic Sumachera na nastepny sezon. a co do Roberta osiagniec w tym sezonie to jego miejsce w klasyfikacji generalnej mowi wszystko, chyba ze mam jakas inna tabele.....
Ale nie zastanawiales sie ze to moze nie kwestia umiejetnosci ale sprzetu ktorym musi jezdzic?
--
Moim zdaniem najlepiej gdyby trafił do Renault i tam stworzył duet z Alonso. Po pierwsze ten team jest w jego zasięgu i prezentuje całkiem dobry poziom, a po drugie z Alonso dobrze się rozumie i mają dobry kontakt, więc to również ułatwiłoby współprace i dobrze wpłynęło na atmosferę w ekipie
Wg. mnie napewno trafi do ktoregos teamu bo na tym etapie o zakonczeniu kariery w F1 raczej mowy byc nie moze.
--
z calym szacunkiem do Roberta Kubicy!!!!!
a moze to Robert niejest takim dobrym kierowca jak nam sie wydaje!!!?????w poprzednim sezonie to BMW mialo przewage techniczna wiec wygladalo to dobrze a w tym sezonie zatrzymali sie w rozwoju i jest problem zeby powalczyc o pierwsza dziesatke. wtrakcie tego sezonu zrozumialem ze F1 to tak naprawde niejest sport bo wazniejsza jest w niej technologia niz umiejetnosci czlowieka, do tego te bezsensowne przepisy dotyczace wyprzedzania, zmiany kursu jazdy. Dla mnie to bezsensu!!!!
I beznaczenia czy Robert odejdzie do innego, lepszego Teamu F1 w nastepnym sezonie ten zespol moze byc na dnie tylko dlatego ze FIA znowu zmienilo przepisy!!!!
a moze to Robert niejest takim dobrym kierowca jak nam sie wydaje!!!?????w poprzednim sezonie to BMW mialo przewage techniczna wiec wygladalo to dobrze a w tym sezonie zatrzymali sie w rozwoju i jest problem zeby powalczyc o pierwsza dziesatke. wtrakcie tego sezonu zrozumialem ze F1 to tak naprawde niejest sport bo wazniejsza jest w niej technologia niz umiejetnosci czlowieka, do tego te bezsensowne przepisy dotyczace wyprzedzania, zmiany kursu jazdy. Dla mnie to bezsensu!!!!
I beznaczenia czy Robert odejdzie do innego, lepszego Teamu F1 w nastepnym sezonie ten zespol moze byc na dnie tylko dlatego ze FIA znowu zmienilo przepisy!!!!
--
nie zgadzam się z poprzednią wypowiedziągdyby był kiepskim kierowcą nigdy nie trafiłby do formyły 1.Oraz nie zdobyłby tytułów mistrzowskich w nizszych seriach gdzie wcale nie jeździł najlepszymi bolidami.Pozdro
--
$Łokea&
$Łokea&
ale co do tego ze F1 niemozna nazwac dyscyplina sportowa? wszyscy sie zgadzaja?????
--
ale co do tego ze F1 niemozna nazwac dyscyplina sportowa? wszyscy sie zgadzaja?????
a to niby dlaczego?? moim zdaniem bolid jest jedynie narzedziem zawodnika podobnie jak pilka dla pilkarzy, siatka dla siatkarzy, narty dla narciarzy itp. wiec ja calkowicie sie nie zgadzam
--
a to niby dlaczego?? moim zdaniem bolid jest jedynie narzedziem zawodnika podobnie jak pilka dla pilkarzy, siatka dla siatkarzy, narty dla narciarzy itp. wiec ja calkowicie sie nie zgadzam
Zgadzam się z trs. Poza tym na sukces zespołu pracuje kilkuset ludzi w fabryce danego zespołu. Bo w F1 właśnie chodzi o to, że walczą całe zespoły. Niektórzy mówią, że wszystkie auta powinny być takie same i wtedy zobaczylibyśmy prawdziwy poziom poszczególnych kierowców. Ale chodzi też o rozwój techniczny, w którym kierowca jest tylko małym trybikiem. A zwycięża zawsze najlepszy tzw. pakiet -> kierowca + samochód + zespół. Jak ktoś chce oglądać ustandaryzowane wyścigi, to jest np. Formuła 2 (też się fajnie ogląda).
Podsumowując: F1 to najbardziej zespołowy sport jaki osobiście znam ;)
--
Życie bez roweru powoduje raka i choroby serca.
Życie bez roweru powoduje raka i choroby serca.
Racja.Ale najlepszą serią z takimi samymi samochodami jest Nascar.pozdro
--
$Łokea&
$Łokea&