Co teraz będzie z Kubicą? : Formuła 1 - Radio TokSport
Operacja wykonana poprawnie.

Forum

Co teraz będzie z Kubicą?

trs Posty: 30
Cześć,

Jak myślicie jakie teraz są możliwe scenariusze dla Roberta Kubicy, mnie się wydaję że najbardziej prawdopodobne jest jego przejście do teamu Ferrari.
--
sport sport i tylko sport :)
Wtorek, 11 Sierpień 2009 (21:48)
happymen Posty: 69
niechcial bym Cie zalamywac!!! ale moim zdaniem jego przejscie do ferrari jest tak prawdopodobne jek transfer Messiego do Doclan Zabki!!!!
--
przepraszam za styl i bledy!!!!
Środa, 12 Sierpień 2009 (01:25)
niechcial bym Cie zalamywac!!! ale moim zdaniem jego przejscie do ferrari jest tak prawdopodobne jek transfer Messiego do Doclan Zabki!!!!

No ale przeciez Kubica nie zamyka ogona i wiele razy to pokazal wiec mysle, ze to moze wypalic a Ferrari mimo wszystko jakimis ludzmi musi zabezpieczyc sobie tyly.
--
Środa, 12 Sierpień 2009 (01:51)
rownie dobrze moga sciagnac Alonso albo zostawic Sumachera na nastepny sezon. a co do Roberta osiagniec w tym sezonie to jego miejsce w klasyfikacji generalnej mowi wszystko, chyba ze mam jakas inna tabele.....
--
Środa, 12 Sierpień 2009 (08:25)
Karol Jurga Posty: 24
Moim zdaniem najlepiej gdyby trafił do Renault i tam stworzył duet z Alonso. Po pierwsze ten team jest w jego zasięgu i prezentuje całkiem dobry poziom, a po drugie z Alonso dobrze się rozumie i mają dobry kontakt, więc to również ułatwiłoby współprace i dobrze wpłynęło na atmosferę w ekipie
[Post edytowany 1 raz, data edycji: Środa, 12 Sierpień 2009 (23:45) przez: Karol Jurga]
Środa, 12 Sierpień 2009 (23:45)
rownie dobrze moga sciagnac Alonso albo zostawic Sumachera na nastepny sezon. a co do Roberta osiagniec w tym sezonie to jego miejsce w klasyfikacji generalnej mowi wszystko, chyba ze mam jakas inna tabele.....

Ale nie zastanawiales sie ze to moze nie kwestia umiejetnosci ale sprzetu ktorym musi jezdzic?
--
Środa, 12 Sierpień 2009 (23:56)
Moim zdaniem najlepiej gdyby trafił do Renault i tam stworzył duet z Alonso. Po pierwsze ten team jest w jego zasięgu i prezentuje całkiem dobry poziom, a po drugie z Alonso dobrze się rozumie i mają dobry kontakt, więc to również ułatwiłoby współprace i dobrze wpłynęło na atmosferę w ekipie

Wg. mnie napewno trafi do ktoregos teamu bo na tym etapie o zakonczeniu kariery w F1 raczej mowy byc nie moze.
--
Środa, 12 Sierpień 2009 (23:57)
z calym szacunkiem do Roberta Kubicy!!!!!
a moze to Robert niejest takim dobrym kierowca jak nam sie wydaje!!!?????w poprzednim sezonie to BMW mialo przewage techniczna wiec wygladalo to dobrze a w tym sezonie zatrzymali sie w rozwoju i jest problem zeby powalczyc o pierwsza dziesatke. wtrakcie tego sezonu zrozumialem ze F1 to tak naprawde niejest sport bo wazniejsza jest w niej technologia niz umiejetnosci czlowieka, do tego te bezsensowne przepisy dotyczace wyprzedzania, zmiany kursu jazdy. Dla mnie to bezsensu!!!!
I beznaczenia czy Robert odejdzie do innego, lepszego Teamu F1 w nastepnym sezonie ten zespol moze byc na dnie tylko dlatego ze FIA znowu zmienilo przepisy!!!!
--
Czwartek, 13 Sierpień 2009 (00:53)
Łokieć Posty: 47
nie zgadzam się z poprzednią wypowiedziągdyby był kiepskim kierowcą nigdy nie trafiłby do formyły 1.Oraz nie zdobyłby tytułów mistrzowskich w nizszych seriach gdzie wcale nie jeździł najlepszymi bolidami.Pozdro
--
$Łokea&
Sobota, 22 Sierpień 2009 (14:03)
ale co do tego ze F1 niemozna nazwac dyscyplina sportowa? wszyscy sie zgadzaja?????
--
Wtorek, 25 Sierpień 2009 (07:40)
ale co do tego ze F1 niemozna nazwac dyscyplina sportowa? wszyscy sie zgadzaja?????

a to niby dlaczego?? moim zdaniem bolid jest jedynie narzedziem zawodnika podobnie jak pilka dla pilkarzy, siatka dla siatkarzy, narty dla narciarzy itp. wiec ja calkowicie sie nie zgadzam
--
Środa, 26 Sierpień 2009 (22:34)
Tomasz Darda Posty: 3 TokSport

a to niby dlaczego?? moim zdaniem bolid jest jedynie narzedziem zawodnika podobnie jak pilka dla pilkarzy, siatka dla siatkarzy, narty dla narciarzy itp. wiec ja calkowicie sie nie zgadzam

Zgadzam się z trs. Poza tym na sukces zespołu pracuje kilkuset ludzi w fabryce danego zespołu. Bo w F1 właśnie chodzi o to, że walczą całe zespoły. Niektórzy mówią, że wszystkie auta powinny być takie same i wtedy zobaczylibyśmy prawdziwy poziom poszczególnych kierowców. Ale chodzi też o rozwój techniczny, w którym kierowca jest tylko małym trybikiem. A zwycięża zawsze najlepszy tzw. pakiet -> kierowca + samochód + zespół. Jak ktoś chce oglądać ustandaryzowane wyścigi, to jest np. Formuła 2 (też się fajnie ogląda).

Podsumowując: F1 to najbardziej zespołowy sport jaki osobiście znam ;)
--
Życie bez roweru powoduje raka i choroby serca.
Czwartek, 27 Sierpień 2009 (14:50)
Łokieć Posty: 47
Racja.Ale najlepszą serią z takimi samymi samochodami jest Nascar.pozdro
--
$Łokea&
Czwartek, 27 Sierpień 2009 (15:09)
Aby odpowiedzieć w tym temacie musisz być zalogowanym użytkownikiem.

Zaloguj się w serwisie »

Obserwuj radio sportowe TokSport na:

Partnerzy Radia TokSport: