Forum
Forum Strona GłównaPozostałeHyde Park Ulubieni prowadzacy TokSport
Zrobmy takie male glosowanie, po prawie dwoch tygodniach kazdy ma zapewne swoich faworytow, wiec moze ja zaczne:
1. Bartek Chrzanowski - za ciekawy glos i sposob w jaki prowadzi program - gosc poprostu stworzony do radia
2. Edyta Sienkiewicz - za gleboka wiedze i bardzo ciekawe jej prezentowanie
1. Bartek Chrzanowski - za ciekawy glos i sposob w jaki prowadzi program - gosc poprostu stworzony do radia
2. Edyta Sienkiewicz - za gleboka wiedze i bardzo ciekawe jej prezentowanie
--
sport sport i tylko sport :)
sport sport i tylko sport :)
zauważyłem ,że od niedzieli jakby się poziom prowadzących podniósł....to Mnie cieszy....mniej ,że raz usunęli mój wpis krytykujący ich..za błędy językowe..ale przeżyję to...
--
żyje jak Król ! sport ...a potem długo,długo nic...
żyje jak Król ! sport ...a potem długo,długo nic...
Opis został usunięty nie za krytykę a za sposób jaki ją przekazałeś. Wiemy co mamy poprawić, z dnia na dzień staramy się rozwiązywać problemy. Jak na razie to wielka wersja beta dzięki której będziemy w stanie wnioskować na przyszłość.
[Post edytowany 1 raz, data edycji: Poniedziałek, 17 Sierpień 2009 (16:23) przez: tomasz]
Super prowadzący Mateusz Ożóg i Tomek Bąk, aż miło.
Jak dla mnie Szymon Gawle
--
$Łokea&
$Łokea&
Często słucham Mateusza i Łukasza. Niezła jest też Baska ;)
Jak mówią chłopaki ok.20.00 to radośc bije przez monitor.
Mi rownież najbardziej odpowiadają chłopaki z wieczoru bodaj Mateusz i Lukasz. Slychać, że wiedzą o czym mówią,
[Post edytowany 1 raz, data edycji: Czwartek, 03 Wrzesień 2009 (00:24) przez: tomasz]
Przybywa sluchaczy, jakaś reklama się pojawiła /pley?/ to dobrze niech ludzie słuchają.Dobrze,że dziś znów Mateusz i Tomek, łukasz odpoczywa? Mozna się do chłopaków przyzwyczaić, wchodzę tu by ich posluchać. Jakaś świeżość.
Damian Suchan jak dziś pisala- kaśka- też ok.
Damian Suchan jak dziś pisala- kaśka- też ok.
Sluchaczy przybywa z dnia na dzień i mam nadzieję, że tendencja zwyżkowa sie utrzyma ;)
Owszem dziś mam wolne, pzdr.
Owszem dziś mam wolne, pzdr.
Zdecydowanie Mateusz Ożóg, szczególnie w duecie z Panem Bąkiem.