Adamek czy Gołota? : Boks - Radio TokSport
Operacja wykonana poprawnie.

Forum

Adamek czy Gołota?

trs Posty: 30
Wasze typy na ta szumnie zapowiadana walke dziesieciolecia w polskim boksie.
Moim zdaniem i przy calym szacunku dla Andrzeja - wygra Adamek - mlody bardzo sprawny technicznie bardzo taktycznie walczacy wg. mnie ma spore szanse na wygrana.
--
sport sport i tylko sport :)
Czwartek, 13 Sierpień 2009 (00:04)
oskarsson Posty: 5
Mi się wydaje jak większości że szybkość i spryt Adamka wystarczy na kończącego kariere Gołotę.Mi się wydaje że nie chodzi tu o samo widowisko jakim będzie walka dwóch wyżej wymienionych panów lecz pieniądze.Niestety kategoria wagowa w której jest Adamek jest mało atrakcyjna finansowo.W dzisiejszym boksie niestety żądzą pieniadze co widać na każdym kroku.
Poniedziałek, 17 Sierpień 2009 (18:37)
Karol Jurga Posty: 24
Ja tak jak już wielokrotnie na antenie wyrażałem swoją opinię, tutaj ją powtórzę. Adamek wygra walkę i tyle w tym temacie
Czwartek, 03 Wrzesień 2009 (20:41)
happymen Posty: 69
Karol jak jestes taki pewny ze wygra Adamek to zrobmy zaklad!!! ja daje 500pln na Andrew :D
--
przepraszam za styl i bledy!!!!
Środa, 09 Wrzesień 2009 (04:31)
Damian Posty: 11
Ja wszedzie dookola slysze opinie o tym jak to Golota "zmiazdzy" Adamka... :-P Mysle, ze zwolennicy Goloty moga sie rozczarowac, bo wiek juz nie ten, a Adamek bedzie mial mu cos do udowodnienia... Czas Goloty minal, wiec zwyciezca moze byc tylko jeden!
Sobota, 12 Wrzesień 2009 (22:55)
Z biegiem czasu zastanawiam sie tez nad typem na Golote - jednak chlop ma sile i potencjal, ktorego Adamkowi moze zabraknac.
--
Wtorek, 20 Październik 2009 (23:36)
Łokieć Posty: 47
Każdy jeśli ma nowe gg może obstawić oto link:D http://www.gadudodatki.pl/walkastulecia?utm_source=GG1&utm_medium=Bot_GaduAir&utm_campaign=Golota_Adamek
--
$Łokea&
Piątek, 23 Październik 2009 (11:50)
No i jednak Tomek Adamek szczere gratulacje - czas na braci Kliczko :)
--
Niedziela, 25 Październik 2009 (08:39)
happymen Posty: 69
a ja mysle ze to byla ustawka!!!!
--
przepraszam za styl i bledy!!!!
Czwartek, 19 Listopad 2009 (01:00)
Aby odpowiedzieć w tym temacie musisz być zalogowanym użytkownikiem.

Zaloguj się w serwisie »

Obserwuj radio sportowe TokSport na:

Partnerzy Radia TokSport: