Forum
Forum Strona GłównaDyscypliny sportoweBoks Adamek czy Gołota?
Wasze typy na ta szumnie zapowiadana walke dziesieciolecia w polskim boksie.
Moim zdaniem i przy calym szacunku dla Andrzeja - wygra Adamek - mlody bardzo sprawny technicznie bardzo taktycznie walczacy wg. mnie ma spore szanse na wygrana.
Moim zdaniem i przy calym szacunku dla Andrzeja - wygra Adamek - mlody bardzo sprawny technicznie bardzo taktycznie walczacy wg. mnie ma spore szanse na wygrana.
--
sport sport i tylko sport :)
Mi się wydaje jak większości że szybkość i spryt Adamka wystarczy na kończącego kariere Gołotę.Mi się wydaje że nie chodzi tu o samo widowisko jakim będzie walka dwóch wyżej wymienionych panów lecz pieniądze.Niestety kategoria wagowa w której jest Adamek jest mało atrakcyjna finansowo.W dzisiejszym boksie niestety żądzą pieniadze co widać na każdym kroku.
Ja tak jak już wielokrotnie na antenie wyrażałem swoją opinię, tutaj ją powtórzę. Adamek wygra walkę i tyle w tym temacie
Karol jak jestes taki pewny ze wygra Adamek to zrobmy zaklad!!! ja daje 500pln na Andrew :D
--
przepraszam za styl i bledy!!!!
Ja wszedzie dookola slysze opinie o tym jak to Golota "zmiazdzy" Adamka... :-P Mysle, ze zwolennicy Goloty moga sie rozczarowac, bo wiek juz nie ten, a Adamek bedzie mial mu cos do udowodnienia... Czas Goloty minal, wiec zwyciezca moze byc tylko jeden!
Z biegiem czasu zastanawiam sie tez nad typem na Golote - jednak chlop ma sile i potencjal, ktorego Adamkowi moze zabraknac.
--
Każdy jeśli ma nowe gg może obstawić oto link:D http://www.gadudodatki.pl/walkastulecia?utm_source=GG1&utm_medium=Bot_GaduAir&utm_campaign=Golota_Adamek
--
$Łokea&
$Łokea&
No i jednak Tomek Adamek szczere gratulacje - czas na braci Kliczko :)
--
a ja mysle ze to byla ustawka!!!!
--