Muzyka? : Opinie, uwagi, sugestie ... - Radio TokSport
Operacja wykonana poprawnie.

Forum

Muzyka?

Goods Posty: 0
Drugi temat. ;)

Rozważacie możliwość emitowania muzyki? Jeśli chcecie zaoszczędzić na licencjach, skorzystajcie z CC. Radio to medium towarzyszące i moim zdaniem w takiej formie najlepiej się sprawdza, a tak - pracuję i nie mogę się skupić na tym co robię albo na odwrót - nie mogę się skupić na słuchaniu. Oczywiście to jest subiektywna opinia.

Pozdrawiam.
--
Pozdrawiam,
Radosław "Goods" Karbowski
Piątek, 31 Lipiec 2009 (11:06)
bazanowski Posty: 0
Nie idźcie w stronę muzyki :-) Talk to talk!
Piątek, 31 Lipiec 2009 (11:22)
radoslaus Posty: 0
Racja. Radio jest reklamowane jako rozmowy i takie na razie jest. To jego najważniejsza zaleta. Muzyce mówimy zdecydowane nie! :)
Piątek, 31 Lipiec 2009 (11:30)
Arek Posty: 14
nie idzcie w strone muzyki ! :D absolutnie jingle które macie wystarczą :)
--
egzotyczny sport to.... także SPORT :)
Piątek, 31 Lipiec 2009 (12:30)
Skuter Posty: 0
Spoty ci się znudzą po 2-3 dnach a muzyka nie jest taka złym pomysłem. Przecież nie każemy im puszczać muzyki jak w rmf :) ale czasami coś można wkleić.

Więc ja jestem za muzyką w radiu
Piątek, 31 Lipiec 2009 (14:31)
adam_nar Posty: 0
raz na jakiś czas jakaś piosenka mogłaby pójść - tak jak robi to TOK FM. Bo sama gadka non stop może trochę znudzić.
--
Tennis...is my life :)
Piątek, 31 Lipiec 2009 (20:56)
Deco Posty: 7
Muzyka absolutnie powinna być. Nie mówię o 13, 14 piosenkach na godzinę, tak jak robią to komercyjne stacje radiowe, ale w przerwach kiedy puszczane są jingle, można by dać z muzyką na zmianę. Dodajmy, muzyką najlepiej alternatywną, a nie komercyjną papką. Pozdrawiam ;-)
Piątek, 31 Lipiec 2009 (21:50)
Poland Posty: 7
Popieram sprawę z muzyką - takie radio bez muzyki jest suche. Prezenterzy też muszą odetchnąć czasem a nie przez kilka godzin gadać.
Piątek, 31 Lipiec 2009 (22:21)
Karola Posty: 2
Ale właśnie o to chodzi w tym radiu... Cały czas mowa jest TYLKO o sporcie:)
tutaj zgadzam się z Arkiem i Radoslausem;)
Piątek, 31 Lipiec 2009 (22:49)
No wiem. Ale długie gadanie może zmęczyć.
Piątek, 31 Lipiec 2009 (23:49)
kacu102 Posty: 2
A może jakieś piosenki sportowe? typu: mezo - futbol ?
Niedziela, 02 Sierpień 2009 (13:57)
assport Posty: 2
Kibice i dziennikarze tej nowej stacji !!! MUZYKA nikomu nie zaszkodzi,na prawdę można by było pogodzić informacje sportowe z dodatkiem lekkiej i miłej muzyczki. Krótko, ja proponuje redakcji radia zrobić na głównej stronie taką Sonde i poddać pod głosowanie kto by chciał by w tym radiu leciała jakaś muzyczka.Pozdrawiam wszystkich fanów sportu i pracowników radia.
Niedziela, 02 Sierpień 2009 (14:18)
Mariusz_82 Posty: 6
No i zaczynają sie dyskusje jaka teraz ma być muzyka :) Jedni będą chcieli alternatywną, inni rockową a jeszcze inni coś lekkiego dancowego czy popowego. Ja osobiście jestem przeciw muzyce. Jeśli kogos będzie interesowała dyskusja o konkretnej dyscyplinie sportowej to się nie będzie nudził. Dżingle moim zdaniem wystarczają.

Poza tym jest tak dużo (moim zdaniem) informacji sportowych, że szkoda marnowac ten czas na muzykę :)
Niedziela, 02 Sierpień 2009 (14:39)
Według mnie powinna być muzyka sportowa skoro to jest stacja sportowa. Popu,Danc'u czy Rock'a poszukajcie sobie w stacjach "odbiornikowych".
Z sportowych piosenek na antenie Tok Sport można puścić min. :
Feel - Pokonaj siebie
Maryla Rodowicz - Futbol
Zuzanna Szreder - Białoczerwoni
Sumptuastic - Ruszam w drogę po puchar
Brathanki - Gol,Gol,Gol
Michał Milowicz - Polska ole
Formacja nieżywych Schabuff - Polski nie pokonasz
Queens - Polska Gra
Można też grać stare utwory muzyczne jak np: "Trzech przyjaciół z boiska" czy z zagranicznych "We are the Champions".
Poniedziałek, 03 Sierpień 2009 (15:36)
Ralf Posty: 5
Można... tylko trzeba wykupić licencję na ich emitowanie. A to już koszty. Przypuszczam, że jak radio pojawi się w eterze to pojawią się i reklamy...
Środa, 05 Sierpień 2009 (20:05)
Karola Posty: 2
Poza tym ile jest takich typowych sportowych piosenek? Słuchanie w kółko jednego i tego samego staje się nudne...
Piątek, 07 Sierpień 2009 (16:49)
trs Posty: 30
Nie zmieniajcie prosze formatu radia, mnie i zapewne wiekszości stan obecny bardzo odpowiada, jak bede chcial posluchac muzyki to mam mnostwo innych stacji
--
sport sport i tylko sport :)
Wtorek, 11 Sierpień 2009 (21:15)
Łokieć Posty: 47
ogólnie zgadzam się z trs tyle tylko że komentatorzy już po zbyt długim gadaniu można się zmęczyć i zaczyna się plątać czepiamy się że robią błędy ale kiedy mają odpocząć i się przygotować do następnej relacji?? Pozdro :D
--
$Łokea&
Sobota, 22 Sierpień 2009 (17:34)
To radio w formacie talk wiec wiec maja prawo sie zmeczyc :)
--
Środa, 26 Sierpień 2009 (22:16)
Ale w tedy spada jakość i plączą im się słowa
--
$Łokea&
Środa, 26 Sierpień 2009 (22:26)
No i wlasnie dlatego chyba sa serwisy co 20 minut.
--
Środa, 26 Sierpień 2009 (22:27)
mam pytanie ile godzin dziennie słuchasz toksportu??
--
$Łokea&
Czwartek, 27 Sierpień 2009 (15:07)
Aby odpowiedzieć w tym temacie musisz być zalogowanym użytkownikiem.

Zaloguj się w serwisie »

Obserwuj radio sportowe TokSport na:

Partnerzy Radia TokSport: