Gdzie zagra Ebi : Piłka Nożna - Radio TokSport
Operacja wykonana poprawnie.

Forum

Gdzie zagra Ebi

Łokieć Posty: 47
Jak myślicie gdzie zagra nasz Ebi Smolarek dzisiaj na WP przeczytałem wątek że chce go FC Utrecht??
--
$Łokea&
Sobota, 22 Sierpień 2009 (16:55)
happymen Posty: 69
ja mysle ze dobrze by bylo dla niego zagrac w polskiej lidze. niema sie co oszukiwac, niejest w najlepszej formie a w naszej lidze napewno bedzie mial pewne miejsce w pierwszej 11 kazdego pierwszoligowego zespolu. napewno poprawilo by to sytuacje zespolu ale i druzyny narodowej.
--
przepraszam za styl i bledy!!!!
Wtorek, 25 Sierpień 2009 (00:59)
gandalf Posty: 2
Ebi Smolarek jest pazerny na pieniądze. w zwiazku z tym zaden z polskich klubow nie jest w stanie spelnic jego oczkiwan finansowych. zapewne wroci do holandii i chyba to najlepszy wybor w kontekscie jego kariery.
Sobota, 29 Sierpień 2009 (11:49)
Martin Posty: 7
Wiem, że to głupie, ale śniło mi się, że kupili go do Stuttgartu ;] Raczej mało prawdopodobne...
U Ebiego liczą się teraz raczej tylko dwie opcje - powroty. Albo do Holandii, albo do Niemiec. Ostatnio słychać, że chce go Nurembergia, bo tam w ogóle nie ma kto strzelać goli. Jeśli tak, to pozostało im nieco ponad 24 godziny na sprowadzenie Polaka, inaczej kolejne pół roku Smolarek zmarnuje w rezerwach lub na ławce....
--
twitter.com/sportowo
Niedziela, 30 Sierpień 2009 (20:13)
z tego co znalazlem na jego stronie to od 18 sierpnia zostal ROZWIAZANY jego kontrakt z Rancingim, wiec jest wolnym zawodnikiem i nowy kontrakt moze podpisac nawet po zakonczeniu okienka transfekowego, bo to niebedzie transfer.
--
Poniedziałek, 31 Sierpień 2009 (07:03)
Martin Posty: 7
Aha, no to nie wiedziałem. Ale podejrzewam, że jeszcze w tym tygodniu ktoś go kupi. Podobno Beenhakker zapewnił mu już miejsce w Feyenoordzie..
--
twitter.com/sportowo
Poniedziałek, 31 Sierpień 2009 (11:02)
wczoraj wyczytalem na necie ze Ebi nadal szuka klubu:) masakra i swietny przyklad na to jak polscy pilkarze robia kariere na zachodzie!!!
--
Środa, 16 Wrzesień 2009 (00:45)
śmieja sie ludzie, mówia EBI do Bytomia! bedzie sie prosił zeby go wzieli!!!! zeby za pilka pobiegac!!!
co za frajer!!!!!??????
--
Czwartek, 19 Listopad 2009 (00:52)
Aby odpowiedzieć w tym temacie musisz być zalogowanym użytkownikiem.

Zaloguj się w serwisie »

Obserwuj radio sportowe TokSport na:

Partnerzy Radia TokSport: