Forum
Forum Strona GłównaPozostałeHyde Park Jak kibicujecie na codzien?
Biernie przed telewizorkiem ze zlocistym napojem w rece czy czynnie na stadionie wśród swoich nie oszczędzając gardła?
No to może ja zaczne - wstyd mi wstyd ale z braku czasu jedynie biernie.
No to może ja zaczne - wstyd mi wstyd ale z braku czasu jedynie biernie.
--
sport sport i tylko sport :)
sport sport i tylko sport :)
Ja biernie bo nie ma na co iść a reprezentacja gra rzadko w warszawie a do chorzowa nie bedę jeździł żuzlu i siaty też nie ma więc tylko biernie xDD
--
$Łokea&
$Łokea&
Faktycznie, piłka nożna to tylko reprezentacja... Ja tak pół na pół ze wskazaniem na aktywne kibicostwo. Jestem na każdym "domowym" meczu mojego III-ligowego Górnika Konin, zdzieram za niego gardło. Od czasu do czasu zdarza mi się jechać na mecz Lecha Poznań, ale już bardziej jako tzw. piknik ;-)
ja uwielbiam Premiership ogladam prawie wszystkie mecze w TV, 3 razy bylem na Old Trafford raz na Anfield Road.
--
przepraszam za styl i bledy!!!!
przepraszam za styl i bledy!!!!
Jeśli macie jakieś swoje oryginalne formy kibicowania lub po prostu kibicujecie naszej reprezentacji to wysyłajcie na maila strefakibica@toksport.pl swoje nagrane dopingi dla reprezentacji Polski. Mogą być w każdym formacie i niekoniecznie w super jakości. Nagrajcie na komórkę, przez mikrofon przy komputerze, czy po prostu na jakiś dyktafon i zapiszcie najlepiej w formacie MP3, a potem wyślijcie do nas. Potem będziemy to wszystko montować i zrobimy doping radia TokSport (słuchaczy i ekipy radia).
Ciekawy pomysł.Ale raczej po ostatnim meczu będzie bardzo rzadko pojawiało się moje ulubione"GGGGGGGOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLL"
--
$Łokea&
$Łokea&
Po przeprowadzce z Krakowa do Warszawy już mniej kibicuje na stadionie(ale jak tylko odwiedzam rodzinne miasto to staram się zawitać na trybuny) i częściej przed Tv. Ale drę mordę i tu i tu;)
To prześlijcie swoje "darcie się" do nas! Drzyjmy się razem!
Postaram się nie zapomnieć:) jak będe oglądał jakiś mecz następnym razem to włącze dyktafon.
ja uwielbiam Premiership ogladam prawie wszystkie mecze w TV, 3 razy bylem na Old Trafford raz na Anfield Road.
Super, mnie się marzy Camp Nou choć Old Trafford też bardzo bym chciał zobaczyć live, hmm może kiedyś, narazie musi mi wystarczyć Ludowy i czasami Śląski ;)