Portal nr2 : Opinie, uwagi, sugestie ... - Radio TokSport
Operacja wykonana poprawnie.

Forum

Portal nr2

Łokieć Posty: 47
Mam ciekawy pomysł.Co wy na to żeby zrobić portal podobny np do:wp.pl i interia.pl czyli że bedą wiadomości i poczta oraz sporo profesjonalnie pisanych newsów,proponuje wyznaczyć tak z 6/8 osób które najwięcej i najlepiej pisze "blogi" tutaj żeby tam pisały i zajmowały się serwisem który byłby stworzony i nadzorowany przez(niewiem jak to określić) szefów ToSport.Co wy na to myślę że będą pozytywne odpowiedzi.
--
$Łokea&
Czwartek, 27 Sierpień 2009 (18:15)
Deco Posty: 7
Prawda jest brutalna, ale na początek radzę Ci dorosnąć. Jeśli myślisz, że stworzenie portalu pokroju WP jest takie proste, to się zdecydowanie mylisz. Lay, system, pocięcie, grafika, serwer, masa redaktorów, masa statystyków i korespondentów. W osiem osób to można zrobić serwis o trzecioligowej drużynie... Tworzenie się/zacieranie serwisów jak Onet, WP trwa miesiące, czy lata.
Sobota, 29 Sierpień 2009 (17:51)
Ale mi nie chodzi o tak rozbudowany jak WP tylku skupiający się tylko na sporcie i pare najważniejszych informacjii pobocznych a pozatym to nie trwa tak długo samo wgranie różnych pcjii stworzenie grafy jak ktoś jest dobrym grafem i napędzenie tego trwa od 2 do 4 miechów.I wiesz co?Sam sobie dorośnij
--
$Łokea&
Sobota, 29 Sierpień 2009 (19:57)
taurus Posty: 1
Łokieć widać, że nie pracowałeś nigdy przy takim projekcie i nie wyobrażasz sobie jakiego nakładu pracy i pieniędzy w dzisiejszych czasach potrzeba, żeby stworzyć coś na wzór portalu.

Klikam na profil i widzę Twój wiek. To wszystko wyjaśnia.
Niedziela, 30 Sierpień 2009 (16:14)
happymen Posty: 69
Lokiec wszystkie "blogi" ktore napisales to, to co przeczytales na ONET i WP przeksztalcone przez Ciebie!!! chcesz pisac o czyms czego nawet niewidziales w telewizji????
--
przepraszam za styl i bledy!!!!
Poniedziałek, 31 Sierpień 2009 (08:06)
Aha fajnie gościu tylko że ja nie które żeczy tylko biore i w przeciwieństwie do ciebie to ja oglądam mecze,formułe i tp więc jak nie wiesz to nie mów.Dzięki
--
$Łokea&
Poniedziałek, 31 Sierpień 2009 (15:02)
dobra koniec tematu nie kłóćmy się
--
$Łokea&
Wtorek, 01 Wrzesień 2009 (11:43)
Aby odpowiedzieć w tym temacie musisz być zalogowanym użytkownikiem.

Zaloguj się w serwisie »

Obserwuj radio sportowe TokSport na:

Partnerzy Radia TokSport: