Forum
Forum Strona GłównaDyscypliny sportowePiłka Nożna Już dziś wielkie emocje!
Dzisiaj dwa godne uwagi spotkania. Pierwsze to oczywiście mecz naszej reprezentacji, która zmierzy się z Irlandią Północną w ramach el. MŚ w 2010 roku. To jedno z tych spotkań, które zadecyduje o tym czy nasza reprezentacja awansuje na mundial. A co Wy o tym myślicie? Jakie są wasze typy na wynik dzisiejszego spotkania? Ja osobiście pokuszę się o swój typ 2:0 dla Polski.
Drugi mecz to wielkie widowisko! Jedne z najlepszych drużyn świata spotkają się dzisiejszego wieczoru: Argentyna zmierzy się z Brazylią. Która z tych drużyn w tym spotkaniu jest waszym faworytem? Wyrażajcie swoje opinie
Drugi mecz to wielkie widowisko! Jedne z najlepszych drużyn świata spotkają się dzisiejszego wieczoru: Argentyna zmierzy się z Brazylią. Która z tych drużyn w tym spotkaniu jest waszym faworytem? Wyrażajcie swoje opinie
Awansować muszą:) Wyboru nie mają:) Obstawiam jednak wynik 1:0 dla Polski :) Zobaczymy jak będzie:) Polska Polska :D
Dzisiaj strata do Słowaków może zmaleć do 2 pkt ;]
Bo jeżeli Czesi wygrali by a my z Irlandczykami tez zdobędziemy 3 pkt. to tworzy sie calkiem ciekawa sytuacja ;]
Bo jezeli taka strata utrzymala sie do meczu polakow ze slowacją to grupe wygrywa druzyna ktora wygra tamten mecz na Śląskim 14 października
Mój typ na dzisiejszy mecz 2:1 dla polaków
Bo jeżeli Czesi wygrali by a my z Irlandczykami tez zdobędziemy 3 pkt. to tworzy sie calkiem ciekawa sytuacja ;]
Bo jezeli taka strata utrzymala sie do meczu polakow ze slowacją to grupe wygrywa druzyna ktora wygra tamten mecz na Śląskim 14 października
Mój typ na dzisiejszy mecz 2:1 dla polaków
[Post edytowany 1 raz, data edycji: Sobota, 05 Wrzesień 2009 (11:20) przez: KamilPilawa]
--
(P)iast Czerwiensk!:
(P)iast Czerwiensk!:
ja obstawiam może i pozytywny wynik ale jednak 3:1 dla polaków,skoro w Belfaście słabo grając jakims cudem udało nam się strzelić 2 bramki to czemu nie teraz?Poza tym mamy sporo atutów Błaszczykowski,Obraniak,Boruc,Brożek lub lewandowski no i motywacja żeby wygrać dla wasilewskiego jedynym naszym minusem jest właśnie brak wasilewskiego:(
--
$Łokea&
$Łokea&
no i motywacja żeby wygrać dla wasilewskiego jedynym naszym minusem jest właśnie brak wasilewskiego:(
Zgadzam sie ale Golański nawet nieźle gra w Rumuni wiec powinien sobie poradzic... i tak na prawej obronie jest dobra sytuacja ;]
porównaj sobie lewą strone obrony gdzie gra pomocnik(krzynówek) choc wydaje mi sie ze gancarczyk dalby rade w pierwszej jedenastce kadry ;] przeciez gral z dobrymi klubami w pucharze UEFA w drużynie Metalistu Charków ;]
--
(P)iast Czerwiensk!:
(P)iast Czerwiensk!:
choc wydaje mi sie ze gancarczyk dalby rade w pierwszej jedenastce kadry ;] przeciez gral z dobrymi klubami w pucharze UEFA w drużynie Metalistu Charków ;]
Zgadam się,jak dla mnie Gancarczyk powinien zagrać w pierwszym składzie
[Post edytowany 2 razy, data ostatniej edycji: Sobota, 05 Wrzesień 2009 (14:10) przez: Łokieć]
--
$Łokea&
$Łokea&
Chyba sie troche pomyliłem xDD
--
$Łokea&
$Łokea&