Forum
Forum Strona GłównaDyscypliny sportowePiłka Nożna Po meczu Polska - Irlandia Płn
Pierwszej połowy nie warto nawet komentować.
Po przerwie nieco lepiej, ale jeśli Obraniak (który jako jedyny oddał dwa celne strzały w pierwszych 45. min) nie gra, a Robert Lewandowski bierze się za rozgrywanie piłki, bo nie ma innego chętnego, to coś tu nie tak...
Wierzycie jeszcze w awans?
Ja jestem optymistą, jeszcze 3 mecze, 9 punktów, potknięcie Słowaków i jedziemy na Mundial! Szkoda, że przed meczem ta wizja była nieco bardziej realna...
Po przerwie nieco lepiej, ale jeśli Obraniak (który jako jedyny oddał dwa celne strzały w pierwszych 45. min) nie gra, a Robert Lewandowski bierze się za rozgrywanie piłki, bo nie ma innego chętnego, to coś tu nie tak...
Wierzycie jeszcze w awans?
Ja jestem optymistą, jeszcze 3 mecze, 9 punktów, potknięcie Słowaków i jedziemy na Mundial! Szkoda, że przed meczem ta wizja była nieco bardziej realna...
--
twitter.com/sportowo
twitter.com/sportowo
Ja pokuszę się o komentarz do spotkania z Irlandią Płn:
"..."
"..."
Jestem stałym krytykantem Leo B.na różnych portalach i 90% ludzi wyśmiewało mnie..dziś nie wiem czy mam się cieszyc czy martwić..oczywiście chciałem się mylić..dopiero w czerwcu jak nas na Mistrzostwach zabraknie ..to będzie przykro...cytat A.Iwana..Holendrzy to dobrze doją krowy..no i Leo ..Nas kibiców i PZPN ładnie doi...czas z tym skończyć!!!!
--
żyje jak Król ! sport ...a potem długo,długo nic...
żyje jak Król ! sport ...a potem długo,długo nic...
Wstyd i hanba! w dwu meczu z krajem ktorego populacja jest rowna populacji Warszawy, ugralismy jeden punkt dzieki samobujczej bramce rywali to zakrawa na kabaret! myslalem ze pierwszy mecz na wyjezdzie to przypadek szkoda ze sie pomyliem. mialem nadzieje ze po poraszce Wisly w LM juz nic niemoze mnie zaskoczyc tego roku!
--
przepraszam za styl i bledy!!!!
przepraszam za styl i bledy!!!!