Forum
Forum Strona GłównaDyscypliny sportowePiłka Nożna Dzis przegrywamy ze Slowenia!!!
po fantastycznym meczu z Irlandia Pln. i zalamaniu nerwowym jakie w zwiazku z tym przezylem obstawiam ze dzis przegramy nasza ostatnia, Slowency maja tyle punktow co my i takie same szanse na awans jak my i dobrze o tym wiedza!!! a nasi chlopcy niezachwycaj(juz od lat zreszta)!
nawet lepiej bedzie ze nieawansujemy niebedzie wsytu jak niedaj boze trafimy na Bosnie i Harcegowine!!!!
nawet lepiej bedzie ze nieawansujemy niebedzie wsytu jak niedaj boze trafimy na Bosnie i Harcegowine!!!!
--
przepraszam za styl i bledy!!!!
skoro obstawiasz porażkę, to możesz przeżyć kolejne załamanie nerwowe, nasza kadra jest nieobliczalna.
Pozostaje trzymać do końca kciuki i słuchać / oglądać relacji z meczu ostatniej szansy :)
Pozostaje trzymać do końca kciuki i słuchać / oglądać relacji z meczu ostatniej szansy :)
Jaki wstyd... Co z tą Polską:/
To po kompromitacji Polskiego klubu w pucharach europejskich i pokazaniu na jakim poziomie jest ekstraklasa, wczoraj pokazaliśmy gdzie jest nasza reprezentacja... Dla mnie najbardziej niezrozumiałe było to, że wychodzimy na kolejny mecz o wszystko, nie mamy nic do stracenia, a teoretycznie możemy wiele zyskać i gramy tylko jednym napastnikiem?! To było dziwne, ale stwierdziłem, że poczekam, zobaczę co dalej. Ale dalej było już tylko gorzej. Naszym zawodnikom w ogóle nie śpieszyło się żeby strzelić jakieś bramki, z resztą druga sprawa, że w ogóle nie mieli pomysłu na grę. A jeszcze żeby było śmieszniej to po straceniu bramki znowu nic. Niby jakieś tam przebłyski były potem, ale też jakoś nie widać było żeby zawodnicy zdawali sobie sprawę, że są tak naprawdę w beznadziejnej sytuacji i trzeba postawić wszystko na jedną kartę. A potem te kolejne stracone bramki... Dla mnie cały ten mecz to jakiś żart
Pozostaje się tylko zgodzić z powyższym postem.
Najlepszym komentarzem jest sytuacja z wczorajszego wieczoru. Obok mojego domu zawsze po meczu wracają kibice(z osiedlowych barów), wznosząc okrzyki, których treść zależy od wyniku meczu. Albo są to gromkie okrzyki radości, albo sakramentalne i dobrze nam znane "NIC SIĘ NIE STAŁO!!...". Wczoraj wieczorem nie słyszałem nic.
Zagraliśmy najsłabszy mecz pod wodzą Beenhakkera (i chyba ostatni).
Na całość nieszczęścia składała się kiepska gra Boruca, beznadziejna gra obrony, bez pomysłowa gra pomocy, nieistniejący atak(choć on chyba miał nie istnieć z założenia) i głupota naszego trenera. Może nie jestem trenerem ani specjalistą, ale każdy kibic z względnie sprawnym wzrokiem zobaczy że gra jednym atakującym nam nie leży. Na taki styl gry mogą sobie pozwolić reprezentacje z świetnymi pomocnikami i genialnym atakującym. Ale na 100% nie nasza, dysponująca raczej średnimi zawodnikami drużyna.
Błędy trenera widać też w doborze zawodników. Ściąganie w połowie Obraniaka i wystawianie go na pozycji na której nie gra nominalnie czy wstawianie Krzynówka na obronę(wystarczyło że tylko nastąpiła taka rotacja i w momencie straciliśmy bramkę- brak Krzyńcia na pozycji) to ewidentny przykład że Leo ma problemy kadrowe. Ale każdy by je miał gdy powołuje się: Łobodzińskiego, Trałke, Krzynówka, Smolarka to się nie dziwie.
Ogólnie rzecz biorąc- Obraz nędzy i rozpaczy:)
Najlepszym komentarzem jest sytuacja z wczorajszego wieczoru. Obok mojego domu zawsze po meczu wracają kibice(z osiedlowych barów), wznosząc okrzyki, których treść zależy od wyniku meczu. Albo są to gromkie okrzyki radości, albo sakramentalne i dobrze nam znane "NIC SIĘ NIE STAŁO!!...". Wczoraj wieczorem nie słyszałem nic.
Zagraliśmy najsłabszy mecz pod wodzą Beenhakkera (i chyba ostatni).
Na całość nieszczęścia składała się kiepska gra Boruca, beznadziejna gra obrony, bez pomysłowa gra pomocy, nieistniejący atak(choć on chyba miał nie istnieć z założenia) i głupota naszego trenera. Może nie jestem trenerem ani specjalistą, ale każdy kibic z względnie sprawnym wzrokiem zobaczy że gra jednym atakującym nam nie leży. Na taki styl gry mogą sobie pozwolić reprezentacje z świetnymi pomocnikami i genialnym atakującym. Ale na 100% nie nasza, dysponująca raczej średnimi zawodnikami drużyna.
Błędy trenera widać też w doborze zawodników. Ściąganie w połowie Obraniaka i wystawianie go na pozycji na której nie gra nominalnie czy wstawianie Krzynówka na obronę(wystarczyło że tylko nastąpiła taka rotacja i w momencie straciliśmy bramkę- brak Krzyńcia na pozycji) to ewidentny przykład że Leo ma problemy kadrowe. Ale każdy by je miał gdy powołuje się: Łobodzińskiego, Trałke, Krzynówka, Smolarka to się nie dziwie.
Ogólnie rzecz biorąc- Obraz nędzy i rozpaczy:)
Ja się nawet w 110% zgadzam z karolem.Beenhaker zawalił sprawę wystawieniem tylko jednego napastnika.Pozostaje nam mieć nadzieje że zajmiemy 3 miejsce w grupie irlandczycy wygrają baraże a potem FIFA ich zdyskwalifikuje i my zajmiemy ich miejsce:D
--
$Łokea&
$Łokea&
powini zrobic ustawe o zakazie gre w pilke nozna polakom po 21roku zycia!!!!!
--
albo najlepiej zamknac PZPN i zalac betonem wszystkie boiska do pilki noznej!!!!
Takie mialem odczucia po meczu!!!!
Takie mialem odczucia po meczu!!!!
--
aha i faktycznie zagrali nieobliczlnie i przezylem kolejne zalamanie nerwowe!!!!
pozdrawiam szymona za wiare!!!
pozdrawiam szymona za wiare!!!
--