Jeszcze mi nie przeszło...repr.Patałachów : Piłka Nożna - Radio TokSport
Operacja wykonana poprawnie.

Forum

Jeszcze mi nie przeszło...repr.Patałachów

Slon61 Posty: 12
Tak sobie myślę,niby wszyscy jesteśmy kibicami polskich piłkarzy,a jak wielu z Nas ma inne spojrzenie,na problemy polskiej piłki...i tak Mi się wydaje,że do póki tych skrajnych opinii o PZPN-nie...Benkhakkerze....Majewskim-jeszcze nic nie zrobił a ma już kupę wrogów..zaiste to wszystko jest takie dziwne...to ten bałagan będzie się rozrastał....jak My kibice ,na stadionach nie będziemy mówili jednym głosem....ROZWIĄZAĆ PZPN....
[Post edytowany 2 razy, data ostatniej edycji: Sobota, 12 Wrzesień 2009 (07:56) przez: Slon61]
--
żyje jak Król ! sport ...a potem długo,długo nic...
Sobota, 12 Wrzesień 2009 (07:55)
bartus Posty: 18
To inna sprawa:P trzeba dziadków rozgonić i zastąpić młodymi(idealistami?). Ale to akurat zdanie większości- jak nie całości.
Sobota, 12 Wrzesień 2009 (11:27)
Damian Posty: 11
Wizja piekna, choc niemozliwa... ;-)
Sobota, 12 Wrzesień 2009 (22:59)
happymen Posty: 69
pisalem juz wczesniej
USTAWOWO ZAKAZAC GRANIA W PILKE POLAKOM POWYZEJ 21 ROKU ZYCIA.
--
przepraszam za styl i bledy!!!!
Wtorek, 15 Wrzesień 2009 (04:10)
Też nie dobrze:). Zespoły opierane na samych młodych też nie są wybitne. Tutaj trzeba odpowiednio połączyć- starszych z doświadczeniem i młodych z polotem.
Wtorek, 15 Wrzesień 2009 (10:42)
chodzi o to zeby odsunac stara gwardie i wprowadzic rywalizacje miedzy mlodmi pilkarzami, mysl o reprezentacji moze ich zmotywowac!!!!
co do mlodych zespolow to Arsenal Londyn radzi sobie swietnie!!!!
--
Środa, 16 Wrzesień 2009 (00:48)
Świetnie by sobie radził jakby wygrywał rywalizację z pozostałymi zespołami z "wielkiej czwórki" (Liverpool, MU, Chelsea). Póki co nie wychodzi. Ale jak zawodnicy trochę dojrzeją to kto wie?
Środa, 16 Wrzesień 2009 (15:15)
Łokieć Posty: 47
Z mnaszymi drużynami związkiemi reprezentacją trzeba zrobić to co zrobił Casstelani z siatkarzami połowa młodych połowa doświadczonych.Ja jeśli chodzi o reprezentację to bym usunąłżewłakowa ale tylko z pierwszej jedenastki bo jego doświadczenie się przydaje atk to bym musiał się zastanowić ale dołączyć powinien takich raczy jak grosicki,małecki,peszko,borysiuk,rybus,piotr brożek
--
$Łokea&
Środa, 16 Wrzesień 2009 (16:47)
I właśnie tak powinno być. Kilku wyjadaczy i kilku "szarpaków". Młodzieńcza finezja się przydaje:)
Czwartek, 17 Wrzesień 2009 (18:44)
Łokieć Posty: 47
A no i ja nadal twierdze,że Grzegorz Lato był świetnym piłkarzem i chwała mu za to ale prezesem jest beznadziejnym powinien nim zostać Boniek:D
--
$Łokea&
Czwartek, 17 Wrzesień 2009 (19:51)
Damian Posty: 11
Nie wiem czy Boniek (zreszta, nadmiaru swiezej krwi to w gronie kandydatow raczej by nie bylo), ale Lato rzeczywiscie sie do tego nie nadaje - przede wszystkim, podstawowy problem - nawet intelektu mu brakuje, wiec coz to mowic o jego innych wadach...
Czwartek, 17 Wrzesień 2009 (23:49)
pewnie ze potrzeba mlodych tylko niech ci mlodzi beda w stanie biegac przez 90min!!!! bo "mlodzi" z naszej ekstraligi nawet z tym maja problem!!!
--
Niedziela, 20 Wrzesień 2009 (01:06)
jest SMUDA jest walka i poświecenie daje sznase młodym!!!

gratulacje
--
Czwartek, 19 Listopad 2009 (00:50)
Aby odpowiedzieć w tym temacie musisz być zalogowanym użytkownikiem.

Zaloguj się w serwisie »

Obserwuj radio sportowe TokSport na:

Partnerzy Radia TokSport: