Bramka reprezentacji : Piłka Nożna - Radio TokSport
Operacja wykonana poprawnie.

Forum

Bramka reprezentacji

kamil Posty: 4
Co sądzicie o wątpliwościach Majewskiego odnośnie powołania dla Boruca na mecze z Czechami i Słowacją? Czy jest sens odstawiać Artura od składu na te dwa mecze? Jeśli tak, to kim go zastąpić?
Ja bym zostawił bramkarza Celticu i pozwolił mu dograć eliminacje, mimo tych wszystkich błędów.
Jeśli Boruc nie zostanie powołany, to kto założy bluze z numerem 1? Mówi sie o Kowalewskim, Dudku, Kuszczaku. Kandydatur Przyrowskiego czy Szczęsnego nie biore na poważnie.
Patrząc na to trochę z boku trudno nie oprzeć sie wrażeniu że.. tak naprawdę nie ma kim Boruca zastąpić. Jeśli już miałbym decydować, to stawiam na Kowalewskiego.
Wtorek, 22 Wrzesień 2009 (23:54)
happymen Posty: 69
ja tez mam watpliwosci co do Artura, jego forma ostatnio znacznie spadla niemowie tylko o reprezentacji ale nawet o wystepach w Celtiku, co jakis czas popelnia bledy, ktorych niepowinien popelnic bramkarz uwazany jeszcze rok temu za swiatowa czolowke. oczywiscie bledy sie zdazaja ale jemu ostatnio zdazaja sie zbyt czesto.
mylse ze Majewski celowo mowi o zmianie Boruca zeby zwiekszyc rywalizacje wsrod naszych pozostalych bramkarzy i dac do myslenia Arturowi.
co do kandydatow????? w europie bramkarzy mamy naprawde swietnych tylko zaden niegra...Kowalewski gra, ale.....??? jak chcemy odmlodzic reprezentacje to dajmy szanse mlodym. Szczesny dzisiaj zadebiutowal w pierszym skladzie Arsenalu, ponoc gral niezle, dalbym mu szanse bo to nadzieja polskiej pilki, moze wystep w reprezentacji ( w meczu nawet o pietruszke) by go zmotywowal. co do Kuszczaka i Fabianskiego to uwazam ze naprawde maja umiejetnoci ale w Premiership zaden z nich niebedzie no.1, w tych zespolach w ktorych graja teraz.

DAC SZNASE MLODYM!!!!
--
przepraszam za styl i bledy!!!!
Środa, 23 Wrzesień 2009 (03:19)
solaris Posty: 6
A ja jestem zdania że szansy młodym nie powinno się dawać. Przynajmniej na bramce. Wiek optymalny dla bramkarza to 30-33 lata. Wtedy ma duże doświadczenie, optymalną masę i technikę, co pozwala często wyjść zwycięsko z pojedynków z cięższymi zawodnikami. Tacy bramkarze jak Kuszczak czy Fabiański mogą stać w bramce reprezentacji w najbliższej przyszłości, a Wojtek Szczęsny może i ma dobrą technikę ale nie ma masy i w większości pojedynków z cięższymi napastnikami przegrywałby wszystkie wyjścia do górnych piłek. Na pewno trzeba zmienić Artura, bo widać że coraz gorzej jest z jego psychiką.Zasiedział się zbyt długo w Szkocji, a wyraźnie widać, że najlepiej gra mu się przeciwko klasowym zespołom. Dlatego najlepszymi ligami dla niego mogłyby być np. Primera Division, Bundesliga czy Premiership, gdzie co chwila mierzyłby się z potentantami na kontynencie europejskim. Dudek jest już zbyt stary, a i jego forma jest wielką niewiadomą, dlatego z tej czwórki zmienników wybrałbym Kowalewskiego, ewentualnie Arkadiusza Malarza.
Czwartek, 24 Wrzesień 2009 (15:14)
Łokieć Posty: 47
Po pierwsze Fabiański ma kontuzjhę a po drugie możliwe że kuszczak za tydzień stanie się tymczasowym numerem 1 w Man Utd ponieważ Foster popełnia katastrofalne błędy a Edwin jest kontuzjowane co do Szczęsnego rzeczywiście musi nabrać więcej siły i masy ale jeśli chodzi o inne umiejętności dałbym mu szansę ale jeśli chodzi o najbliższe mecze nie wiem czemu nie dać szansy np: Kasprzikowi ma chłopak talent swietnie broni nie zdarzają mu się błędy a nie jest brany pod uwagę tylko dlatego że gra w Lechu:(
--
$Łokea&
Czwartek, 24 Wrzesień 2009 (16:22)
bramkarz ma bronic a niewalczyc z napastnikami!!! uwazam ze sila i warunki fizyczne niemaja takiego znaczenia na bramce jak refleks, szybkosc, pewnosc przy kontakcie z pilka i OGRANIE, niestety zeby rozwijac te umiejetnosci trzeba grac caly czas a nieczekac na boskie zmilowanie z nadzieja ze za 6 lat moze bede nr.1 w MU albo Arsenalu(o Fabianskim) na dluzej niz 5 meczy. pozatym wszyscy wielcy bramkarze zaczynali szybko pojawic w pierwszych skladach swoich zespolow Casias, Buffon byli nr.1 juz jako nastolatkowie wiec nieuwazam ze potrzeba jakies boskiej sily ani super doswiadczenia, trzeba miec to cos co moim zdaniem ma Szczesny tylko musi dostac sznase, i musi odejsc z Arsenalu bo musi grac a oto w w tym zespole bedzie bardzo ciezko!!!
--
Czwartek, 01 Październik 2009 (01:37)
tak jak pisalem SZczesny dostał szanse!!!!
beda tylko korzysci!!!
--
Czwartek, 19 Listopad 2009 (00:48)
Aby odpowiedzieć w tym temacie musisz być zalogowanym użytkownikiem.

Zaloguj się w serwisie »

Obserwuj radio sportowe TokSport na:

Partnerzy Radia TokSport: