Forum
Forum Strona GłównaDyscypliny sportoweBoks Gołota koniec, czy reaktywacja?
Andrzej Gołota kiedyś mówił o odwieszaniu rękawic bokserskich, ale wydaje się, że ostatnio chyba się rozmyślił, bo coraz częściej można usłyszeć, że Gołota chciałby jeszcze powalczyć. Ba! Nawet kiedyś słyszałem opinie na tyle śmiałą, że Andrew pokona kilku rywali i stanie oko w oko z jednym, z braci Kliczko. A jak Wy uważacie? Powinien bez względu na wynik walki zakończyć już swoją przygodę z boksem? A może w razie wygranej pójść za ciosem, lub w razie porażki dalej szukać rywali i starać się pożegnać w dobrym stylu?
Troche mnie njie było więć się wypowiem,Myślę że jeśli andrew wygra i pokona następnego rywala to może walcxzyć lech jeśli przegra z adamikiem to powinien od razu zakończyć karierę rób przynajmniej przesatć bytć zawodowcem, życiu tyle zarobił że mu starczy powinien się wziąść lepiej za jakąś prace np:szykanie talentów albo sponsoring młodszych dobrych bokserów:DO to moje zdanie
--
$Łokea&
$Łokea&
Ale czy nie lepiej nawet w razie wygranej odejść jako zwycięstwa? w chwale sławy? To byłoby moim zdaniem dużo lepsze niż czekać na kogoś z kim przegra i w tedy odejść jako pokonany
No sporo racji ale wtedy zawsze będą mówili że znów miał szanse i jej nie wykorzystał:D:P
--
$Łokea&
$Łokea&