Forum
Forum Strona GłównaRadio toksportOpinie, uwagi, sugestie ... Trójbój Siłowy najwięcej , madali najmniej wiadomości
W zeszłym roku Polska kadra TS zebrała największą ilość madali na zawodach między narodowych
w porownaniu do innych kadr z innych sportów
mam do Was pytanie czy byli byście zainteresowani sportami siłowymi
takimi jak Wyciskanie Sztangi czy Trojbój siłowy w Polsce malo się mowi o tych sportach ,a malo kto wierzy w ty że człowiek ważączy np 56kg może wycisnąć na lawce 150kg !!!
Pozdrawaim Robert Tracz
w porownaniu do innych kadr z innych sportów
mam do Was pytanie czy byli byście zainteresowani sportami siłowymi
takimi jak Wyciskanie Sztangi czy Trojbój siłowy w Polsce malo się mowi o tych sportach ,a malo kto wierzy w ty że człowiek ważączy np 56kg może wycisnąć na lawce 150kg !!!
Pozdrawaim Robert Tracz
Na pewno moglibyśmy poruszyć również ten temat. A jeśli jesteś ekspertem w tej dziedzinie lub znasz dobre źródła informacji na ten temat to napisz do nas na strefakibica@toksport.pl bo jesteśmy otwarci na wprowadzanie nowych elementów do naszego programu
akurat jestem zawodnikiem od 9 lat i mam za sobą wiele startow nie tylko w polsce ale i na ME i MS ,a od niedawna sędzią
Podaj swojego maila lub napisz do mnie na strefakibica@toksport.pl to porozmawiamy